Veselá vánoční
Anotace: ...aneb co bude mít babička na veselé verzi přání
Z nebe se sypou sněhové vločky,
na střeše vřeští nějaké kočky,
v domácnostech zní koled tóny,
na půlnoční volají kostelní zvony.
Všude je ticho, klid a mír...
Tak vemte foťák, úsměv a "SÝR!"
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)