Vánoční
Anotace: ...a toto je pro babičku na seriózní verzi přání:)
Krajinu přikryla sněhová peřina,
Ježíšek v jesličkách pomalu usíná,
krajinou nese se andělský zpěv,
odhozen pryč je každičký hněv.
Tak pojďme též Ježíška pozdravit,
to jeho zrození zas hezky oslavit.
Za zvuků koled a kostelních zvonů
ať každičký pospíchá domů,
se svými blízkými spolenčně býti,
nechme klid a mír svými srdci zníti.
Přečteno 623x
Tipy 5
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Bíša, Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)