POD ROUŠKOU TMY
Anotace: /....pod rouškou tmy/
Pod rouškou tmy
bortí se stíny
daleko jsou sny
bez viny
bez křídel
bez peří
slova si neběží
které jsem viděl
a které vždycky osvěží
těm se vždycky věří
pod rouškou tmy
mizejí v nás samy
jak daleko jsou sny
je v nich plno krás
pod rouškou.....
Přečteno 348x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, susana načeva, Holis, Bíša, hašlerka, Psavec, symphonicsoul, malá slečna, stravla, floreciente, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)