Vánoční přání
Anotace: všem milým literáčkům k vánocům a ještě mnoho více....
Až zazní zvony vánoční
a nastane sváteční čas,
otevřete svá srdce dokořán,
ať láska a štěstí najde vás.
Nešetřete úsměvy, polibky pod jmelím,
radost zdraví, nechť Ježíšek vám nadělí.
Přejeme vám krásně prožitý vánoční čas.
Přečteno 658x
Tipy 10
Poslední tipující: Oťas, jerabina, susana načeva, vodnař, Paulín, Bíša, hašlerka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)