Zimní večerní vyznání
Sedím zabalená v dece
a snažím se předstírat
že nechci svoje city
nikomu -a obzvlášť tobě-
prostírat
na bílý sníh
že s tebou nechci
tančit v jeho peřejích
Zajídám chyby
solenejma burákama
poslouchám pořád
ty stejný písničky
chci naše životy splést
tak jako na obuvi tkaničky
a nedůvěru
vyplatit dolárkama
z čokolády
Chci rozum svést
na scestí srdce
nechat si od tebe
zahřívat ruce
za zpronevěru
všech opuštěných
nevěřit na neřády
jež nám to nepřejí
..líbíš se mi
to těžko se utají!
Přečteno 403x
Tipy 26
Poslední tipující: piťura, enigman, Markéta G., Holis, Matty09, Churry, Květka Š., labuť, Mbonita, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)