Než přijdou vánoce
Anotace: Šťastné a veselé, mí noví přátelé :-)
Než se stolu drobky od vánočky
Po dětech uklidíme
Než za okny začnou padat vločky
Než kapra obalíme
Než koledy známé domem zazní
Svíčky si zapálíme
Než prasátko zlaté kdesi v dáli
Za svůj půst uvidíme
Než pohádka dobrým koncem skončí
Stromeček nazdobíme
Než s ježíškem v době předpůlnoční
Dárky si nadělíme
Já zastavím čas a oslovím vás
Popřeji všem klidný radostný Štědrý den
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, hašlerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)