Nepřišla ze svaté země
však možná obeplula zem
do Mexika, podotknu jemně,
kde zdá se být domovem
My koledy jí dáme hrát,
čas Vánoc posvětí a
zkrášlí okna promenád
Vánoční hvězda - Poinsenttia
===
Jiří senior
29.12.2009 17:36:00 | j.c.
Dík za vaše hezké potěšující
komentáře
A nyní ten konec roku -ať je pro nás krásně veselý, převážně, se smíchem hlasitým.
28.12.2009 16:04:00 | s.e.n
Zavedla jsi mne do milých vzpomínek, děkuji a přeji krásně a šťastné Vánoce, hlavně hodně zdravíčka a spokojenosti.
26.12.2009 22:39:00 | carodejka
..boží láska si s úsměvem hrá,
zpod zlaté řasy k nám vyzírá,
že nám až srdéčko plá
za krásné veršíčky
Ti Maru
posílám kousek písničky
ST
21.12.2009 11:53:00 | Kars