Moje malá princezna
Leží obložená plyšáčky
u sebe všechny miláčky,
už nemá v postýlce místo.
Vlasy rozložené na polštář,
ze spánku se usmívá,
asi se jí něco pěknýho zdá.
Vypadá jako andílek,
jen dodat svatozář.
Pusu ji dám na tvář,
něžně se přivine.
...
Mám strach, že se rozplyne.
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Květka Š., akneliam, F.i.L
Komentáře (0)