Jeden z těch dní..
Anotace: kdy je vám skvěle
Sršící gejzír nadšení.
Nádherný pocit lítací,
hudba stylu zmítací,
nálada typu líbací.
Den určený k zbláznění
Chce se mi smát.
Co ty tady tak sama?
...
Nesedávej panenko v koutě,
stejně najdou tě!
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: mangie, Psavec, Mbonita, Květka Š., Petbab, F.i.L
Komentáře (1)
Komentujících (1)