čas
Bez duše život nechcem viesť,
vinu za teba budem niesť.
Kdekoľvek si, budem aj ja.
Žiadne oči nás neobjavia.
Keď som ťa prv zbadal
a pohľady naše sa stretli,
v sekunde času som badal,
že cesty naše navždy sa pretli.
Kým som s tebou , vo dne i v noci,
vtedy ma máš ty vo svojej moci.
Chytím ťa za ruku,
zavediem na lúku.
Možno búrka nás tam zastihne.
Tlkot sŕdc našich navždy utíchne.
Komentáře (0)