Vánoční
Anotace: neodolala jsem atmosféře letošních Vánoc...
Vysvlékám z kabátků,
Tvoje mandle sladké.
Život žiju pozpátku…
na nerovnosti hladké.
Šatím naši pohádku,
z cukru polevou.
City hodím na skládku…
s další oblevou.
Čekám období radosti,
s tichou vůní medu.
Změnit přehlídku marnosti,
v krásu nedovedu....
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Holis, Zpátky, kroužek, Pevya, jarmil
Komentáře (2)
Komentujících (2)