Kalkulačka
Je štěstí kalkulačku míti,
A ve výhodě tímto býti.
Spolužáci mají počitadla pouze,
Kuličky přendávají na stranu dlouze.
Povídám si: „Ztráta času“,
A obdivuji své kalkulačky krásu.
Už se těším, až jim vytřu zrak,
Jsem hold chytrý, je to tak.
Pajulka & Lukšík
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, toulavá naděje
Komentáře (0)