Anotace: O tom, když se opakuje špatná historie a ostatní si vás mezi sebou přeposílaj jak úřady..a nakonec pošlou k psychologovi.
Děkuju moc za kritiku, je pravda, že tam mam moc málo slov na jednom řádku... ale jistý důvod to má a ne jen jeden. Všimla jsem si, že když se někdo timhle "prokousává" dlouho, musí si to číst mnohdy víckrát nebo se musí na určitých místech zastavovat, aby se "rozkoukal". No, je trošičku účel, aby každý slovo bylo viditelný na celym řádku... tudíž v podstatě nepřehlédnutelný.. Ale díky za kritiku ještě jednou...
:-)
28.01.2010 19:51:00 | Albertinka
ahoj.
báseň se mi líbí, akorát moc málo slov na jednom řádku ztěžuje čtení. až mě z toho oči bolí. asi chceš vyjádřit že každé slovo je tam důležité, proto to tak sekáš.. nu což, když si člověk na to zvykne jak na plíseň na rohlíku:-)
ale jinak ta báseň nutí k zamyšlení
28.01.2010 18:16:00 | Maro Deives
anebo k psychiatrovi..občas taky nevěděli co se mnou..a přitom je to tak jednoduché..
22.12.2009 09:41:00 | toulavá naděje