Příběh JEDNÉ
Anotace: Kdo si hraje s ohněm, může se i spálit
Mlhou nevědomosti zastřená
překvapená
objevující
stydlivá
zvědavá
znovu překvapená
udivená
zaražená
tušící
chtěná
nadržená
rozverná
okouzlená
omámená
potlačovaná
roztržitá
závislá
manipulující
manipulovaná
očekávaná
očekávající
strnulá
toužící
mučená
odsunutá
zapomenutá
uražená
ješitná
roztrpčená
naštvaná
poraněná
zjizvená
otevřená
strádající
NepoučenÁ
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Rychlý Tep, Nussichoco
Komentáře (0)