Nadbytečné bytosti
Anotace: možná to znáte..
Občas mám pocit,
že jsem tu navíc,
takové třetí kolo u vozu.
Ničím zvláštní,
žádné exotické zboží z dovozu.
Probíhá dražba,
lidé prostopášní!
/Kdo dá víc za.. nic?/
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, hašlerka, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)