Opět po roce...
Anotace: Vám ... modráskům
Tak je tady už i astronomická zima,
zkrátka pravý vánoční čas...
přemýšlím, co popřát Vám...
snad...
ať mezi dárky ukrývá se
dost zdraví pro každého z nás
také štěstí,
alespoň malý kousek,
i ten dokáže krásně zabarvit hlas
víc dní než kolik je na stromečku jehličí,
ať radostný smích dává Vaším očím jas
a nakonec pár kapřích šupinek,
ať vydané penízky vrací se zas...
A pokud by to přece jen bylo málo,
pak už je to jen na Ježíškovi nebo na Vás :o)
Přeji kouzelné vánoce
a pohodový celý příští rok
Ivana
Přečteno 423x
Tipy 22
Poslední tipující: Oťas, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Roman.Tycka, Le ver luisant, Psavec, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)