Nedostatok sebavedomia
Anotace: o ľudoch bez nedostatku sebavedomia , niektorí sa možno v mojej básni nájdete ... aj z môjho života
Sbírka:
Cesta Ulicou
V tieni tvojom stále stojím,
dlhšie ma to nebaví,
skrývať sa pred svetom,
čo bude tým podnetom,
ktorý vystúpiť donúti ma?
Ovládaš moje pohyby,
všade kam chodíš , chodím aj ja,
si mojím vodcom,bezpochyby.
Kedy pôjdeme inými smermi?
obidvaja?
Som tvoja wúdú bábika,
závidím ti tak veľmi ,
ty máš hračky aj poníka,
že vraj elita spoločnosti,
sú len utľačovatelmi.
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, J.U. Ray
Komentáře (0)