Předvánoční
Anotace: laně. trnky. břízy
ztichly laně
břízky sklonily svou hlavu
jinovatka dýše
tiše
tiše!
Už jdou!
Už přicházejí!
Nedbají nedbají
Že břízy čekají
Shrbeni
Bolestni
Na cestě pocestní
Ve spěchu, nedbají
Že laně čekají
Laně. Trnky. Břízy
Všichni sklonili se tiše
Před tím, kdo zatím ještě
Dřímá v Mariině břiše.
Přečteno 494x
Tipy 12
Poslední tipující: Dota Slunská, Churry, fialová, carodejka, adida, Pevya, Carrie
Komentáře (5)
Komentujících (5)