Sýkorka
Anotace: .................
Sýkorko, zpívej mi
o egyptských pyramidách
které jsou schovány
ve vlašských ořechových skořápkách
naší velké zahrady
ve které celý svět
je ukrytý
v malém jablku
ve vlnkách snění
hledám alchymistu
pověz mi
kde sídlí
až naleznu štěstí
namaluji tě
na březovou kůru.
Přečteno 384x
Tipy 27
Poslední tipující: enigman, Bíša, LeeF, Lenullinka, Isquieasuus, ziriant, hašlerka, Psavec, pigeon, Holis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)