Červenání
Jedno setkání
změnilo můj pohled
na svět okolo nás
chystám se k přiznání
že tvůj úsměv
je nejhezčí ze všech krás
Chybí mi nadhled
jaký má obloha
která bledne závistí
nad tvýma očima
barvy jasného nebe
U pohledů to všechno začíná
teď mám jasno
-Chci tebe-
protože při každém
pomyšlení
mnou projede
pokušení
a já se červenám
jako luční máky
Buší mi srdce
při každém střetnutí
nemyslím na zimu
Vánoce nebo hádky
Kéž pro tebe něco znamenám
a není tomu vyhnutí
že kvůli tobě
často se červenám
Přečteno 392x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Bíša, labuť, Nussichoco, Zefi, Mbonita, Květka Š., hašlerka, Boudicca, ewon, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)