stereotyp
Anotace: nenálada......nevim, výlev asi...blbost
slizná tvář nebe v oranžové kejdě a modré slovotvorné mlze v objetí okolnosti žijícího života v kolemplných chvílích chvějící se druh světa sdílí se mnou část otrubačné víry v jeden svět plný mastnoty a kolomazních dnů kdy řeky plivou jednu klisnu za druhou ve stínu šedoucích kolosálů a v sarkastické větě potkáváte nestoudnou víru v opovržení a klaustrofobijní samotu v krysích dírách na samotkách dobrovolně zvolíce si ji jste v ní.........................................žvásty, plky, řeči, hemzy, drby, výroky, kravál, křik, konkurs na nejkokotštěší pí.ovinu, chyby, krbál, až moc.....................konec zmr.
Komentáře (1)
Komentujících (1)