o pocitech z dnešního dne
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=mr80WSE5kFo
„Om Tare Tuttare“ jemné poslouchám
za sebou dnes krásný den mám,
děkuji Vám kamarádky,
že se usmívám.
Ještě jedno praní vyvěsit
a pak můžu sebe
i své vysauněné tělo
k spánku uložit,
s nadějí, že i zítra
bude mi tak krásně, ne-li víc,
vždyť pojedu za ním,
tam kde bydlí můj
domažlický kralevic.
Přečteno 370x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Noc17, Bíša, Roman.Tycka, susana načeva, Paulín, Mbonita, Zefi, Květka Š., Agniezka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)