Zatoulané Vánoce
Zatoulaná o Vánocích
o samotě pár dní
tu už posedávám..
věřit nepřestávám
přeci naděje jsem..
tu všem rozdávám..
Dvě psí duše zatoulané
leží tu se mnou
léčím smutnou duši jim..
..i svou..
láskou jemnou
že překonali jsem snad
dobu..temnou..
pohladím je po duši
klidem andělským
tenhle dárek zabalen je..
Otcem nebeským..
pod stromeček dostanou totiž
..nový domov..
Přečteno 383x
Tipy 18
Poslední tipující: Judita, CULIKATÁ, Fighting Dreamer, labuť, susana načeva, Giginka, Psavec, hašlerka, Nussichoco, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)