Miluju tě pouze dnes
Tvé srdce je Pandořina skříňka
poskládaná z křiků lesa
a každou cestu tam a zpět
lemují karty milenců
..srdcová esa
schovaná v rukávu divokého lovce
Tvé oči jsou vyhaslé hvězdy
zatoulané jako blešivý pes
a nahlédnu-li do nich skrze svět
uhořím svou jiskrou
..milovat tě pouze dnes
protože zítra už bude pozdě
Přečteno 279x
Tipy 20
Poslední tipující: petunie.pet, Pythonissa__, drsnosrstej kokršpaněl, fuu, ewon, DIDADA, prostějanek, Lioness, její alter ego, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)