A přece (možná podle vesmírného řádu), když je „nejhůř“ a blaničtí rytíři nejedou, posíláme po hvězdách do neurčité dálky přání. Že budou skoro všechna o lásce, je téměř jisté… a když to tak z té hvězdné výšky beze slov pozorují – asi by neměnily ani ony s námi (kdo ví :)
23.12.2009 14:48:00 | Myška
Kdyby už nic jiného, tak je to určitě něžný...*st
23.12.2009 14:34:00 | rybí prdy