Vjeršotepání
Anotace: Úvod sbírečky Vjeršotepání (spíše milostně erotické zaměření)
Tepu vjerš za vjeršem.
Tepu do vaší hlavy.
Tepu vjerš za vjeršem.
Dokud jste zdraví.
Tepu slovo za slovem.
Rytmem srdečního tepu.
Tak trochu bohém.
Jemně tepu,tepu.
Nejsem k lidem slepý.
Tepu života tepy.
Nejraději k zasmání.
Tepu vjeršotepání.
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., jita.1965, labuť, Hazentla, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)