Vzbuďte mě až na jaře
Anotace: nejkrásnější čas v roce ?!?
Podzimní deprese se mi vcelku vyhýbá,
zato ta vánoční mi přímo nadbíhá,
upéct, uklidit, okna mýt nehodlám,
no co koukáte, prostě nestíhám.
Po práci sebevražda v Tescu,
takovýho čekání kvůli troše lesku,
lidí je tu snad víc jak v Číně,
podobně jsou na tom i v Jičíně.
Z toho shonu zralá jsem na cvokaře,
večer padnu, vzbuďte mě až na jaře.
Přečteno 515x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Dračičák, Le ver luisant, Boudicca, susana načeva
Komentáře (3)
Komentujících (3)