JENOM ČLOVĚK
v mých očích
jsi vzdálená planeta
co se netočí
ani nelétá
v tvém nitru
umírají lidé
to nedá se
brát s klidem
zatočím tebou
na malíčku
zalechtám tě na
tvářním líčku
proto tě žádám
vezmi si pauzu
vždyť jsi taky
JENOM ČLOVĚK
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, Denael, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)