V tom čase Vánoc
Anotace: Když je člověk dlouho sám, může to tak dopadnout. Není to můj případ ;-) (Pro někoho možná drsné)
V tom čase Vánoc
dopřeji si lepší alkohol
a teplou vanu
těším se na noc
nadělil jsem si gumovou pannu
Konečně na Vánoce nebudu sám
nejprve ji nafouknu
a poté ho tam dám
Popíjím Metaxu
a pivo plzeňské
vytáhnu svou flaxu
a dám jí do gumové ženské
Kamarádi chodí do kaváren a pivnic
mají své dámičky však sexu né víc
Tak jsem tedy v klidu doma spokojen
v klidu spokojen a ukojen.
Komentáře (0)