Sonet pro sněhové vločky
Anotace: vánoce mají být bílé, aby všude byl klid a mír.....
Sněží, sněží,
bělostné baletky
běží krajinou,
vítr je v náručí
učí tančit
po střechách, po stromech
v aleji, chodníkem,
silnicí ; sedají na čepici,
do vlasů vplétají se,
tam všude znavené sesedají
a už jenom čekají,
že snad konečně
opět roztají
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)