Anotace: ...(s kockami ľadu, snehu, nebeského svetla)...
Opravdu hezky napsané, tak reálné v jistém slova smyslu. Jen někteří lide mají vykopanou válečnou sekyru aj v těchto dnech. Myslím si, že Vánoce se povedly, vím, že dárky ode mne a miláčka velmi potěšily, opět oči rozzářily a tak to má být. Nezáleží na tem, kdo a co dostal... ale že to dostal, protože cílem bylo udělat pěkné Vánoce, uděla radost... a že se to někomu nelíbí... ať si... šos políbí. Tvé dílko zaslouží plně ST!
27.12.2009 10:52:00 | NikitaNikaT.
Krásná báseň ST. ...Přeji svátky plné lásky!!!
24.12.2009 07:56:00 | Acham
Moc hezké Jurko, také přeji moc hezké Vánoce ať máš mnoho dobrých lidí kolem sebe.
23.12.2009 23:07:00 | carodejka
Ve vánočním souznění
i uhlí se promění
leckdy v drahé kamení.
Krásné svátků slavení!
23.12.2009 22:53:00 | Zefi