Anotace: *** všem Modráskům :-) ** přeji krásné a pohodové prožití svátků :-)) * a kopec fantazie do budoucího roku :-)))
byl pozdní večer (nebyl to máj)
kdy láska odkryla svou tvář
a mladý smrk opustil háj
by zlatostříbrou přijal zář
nebyl sám v romantickém snění
s kyticí úsměvů a vzpomínek,
zlé skutky poslal v zapomnění
než poslední zhas plamínek
===
Jiří senior
29.12.2009 13:44:00 | j.c.
Krásné je tvé přání. Moc děkuji -
Hned je mi trochu lépe v této době plné vzpomínek.
24.12.2009 06:34:00 | s.e.n