Život v pohádce
Život jako v pohádce,
musí být krásný
Zlo bojující proti
dobru,
které tak či tak zvítězí
Proč je náš život
krutější?
Realita,
která tady vládne
unáší to pěkné
Sráží nás k zemi
/Jak věřit v lepší zítřky,
když se probudím a je dnes??/
Princezny marně čekají na rytíře,
na bílém oři
Kde ti jsou?
Vymřeli po meči?
A nebo je to obráceně?
Představit si princeznu,
jak zachraňuje prince
z šípkového trní
s mečem v ruce
Kdo ví jak to v té pohádce
bylo
Když je člověk malý věří
v život pohádky,
pozdější zkušenosti a realita,
dává vědět o čem je svět
Tak perme se sním,
i když to někdy nejde,
ale bohužel život jde dál,
nevrátí se do dětských
let pohádky
Přečteno 386x
Tipy 14
Poslední tipující: jammes, Patrik Mališ, Megalo'R, Agniezka, ilona, Pythonissa__, padající do neznáma, Petbab, Vlk v rouše
Komentáře (3)
Komentujících (3)