Budoucnost...
Anotace: (23.12.2009) ... předpoví mi ji čokoládový kalendář? :-D
Poslední
čokoláda v kalendáři
předpovídá
zítřejší Štědrý den...
Proč nedokáže
předpovědět
blízkou budoucnost?
Alespoň jednou v životě
bych chtěla zkusit
lít olovo...
Pro zjištění budoucnosti?
Nebo jen pro ten pocit?
Pocit prázdného srdce?
Proč?
Vždyť rodina kolem mě,
mnoho přátel!
Neustále však
sama...
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Buchtová, Bíša, Le ver luisant
Komentáře (1)
Komentujících (1)