Ach ty VĚCI
Kdepak jsou ty, vlasy,
kdy jsme si jedli vlastní, časy.
Nahoru, dolů,
pomsta bohů,
doprava,
doleva...
Brzy už nastane citová obleva,
a pršet na vás budou vaše sny,
a kosti ohlodají psy,
až na kost...
A všechno bude naopak,
Buddhovi pro radost.
Přečteno 522x
Tipy 5
Poslední tipující: Aurelius, DIDADA, W.O.K.O.
Komentáře (3)
Komentujících (2)