Blázen
Anotace: Bláznem pro blázny...
Ó blázne, pro tebe nikdo ódy nepíše
všichni schovávají se pod průměrnost
Ó blázne, pro tebe nikdo slzy neroní
úspěšně skrívajíc jejich ran záměrnost
Co potom že dokážeš jezdit na bouři
Co potom že dokážet pět lásku o moři
ó blázne, potácíš se stále v pasti
a nikdo z nich nepodá pomocnou ruku
Ó blázne, zakopaný zlostnými pohledy
od opovržením slepeného lidí shluku
Co potom že dokážeš plakat pro jiné
Co potom že dokážeš poznat ty nevinné
Řekni, proč jsi smutný..?
Blázne, vždyť tys ten jiný..!
Snad jen láskou vinný...
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, ewon
Komentáře (0)