Tučňáčci
Anotace: Tučňáček jako každý jiný, jenom na hlavě má číro..
Oblohu již polilo šero - ani světlo ani tma
za mračnem zaniká, možná krásný, východ slunce
co by vypil čas až do prozářené svobody dna
a vyškrtl všechny zlobivé neřesti již v půlce
A tak pochodují tučňáčci za sebou
v jednolitém kroji stejné značky
pod pochybným světlem se ženou
pochybnou pěšinou přehlížíc zatáčky..
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (2)
Komentujících (2)