Nepolitika
Anotace: Politicky nepolitický text
Láska dvou tajemných lidí ve světě zrcadel.
Na pódijum vyběhli a hrají napovel
a celý svět je vidí, nikdo nepláče.
Navzájem si potajmu žerou koláče.
A znovu do tance, vymýšlet stále nové lži a pasti,
vždyť jinak by šlo všechno do pr...
...opasti
Komentáře (2)
Komentujících (2)