..felicitatio..
Anotace: ..tak nějak obyčejně, ale s o to větší vřelostí Vám přeji poklidné sváteční sny a následující rok...
Zabalte porozumění
a okrášlete ho všem usměvavou mašlí!
A Ti, co tohle ocení
kéž podobné by souputníky na své pouti našli...
Nadělte láskyplnosti
a oblečte se do radosti jiných!
A Ti, co umí pohostit
kéž svou bezbřehou vlídností zaženou cizí splíny....
* * *
...mysl by mohla zabloudit především k osamělým
Štěstí kéž zachytí Ti, co ho hledají
Vcítění pro druhé darovat srdcem celým
Odpustek prostý jest na cestě ku Ráji...
Přečteno 349x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, Bíša, j.c., Pevya, Paulín, Holis, Mbonita, Robert Thomas, Agniezka, zenge, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)