Železniční stanice
Anotace: Inspirace na nejmenovaném vlakovém nádraží, ale s ČD to opravdu nemá nic společného :)
Čekám na vlak.
Na prázdném nástupišti.
Průvodčí tu leží ožralý a všude bordel jak na smetišti
Koleje s tlustou vrstvou prachu.
Vymlácená čekárna plná vzpomínek a strachu.
Blikající lampa nademnou pomalu zhasína
a informační tabule rudými čísly oznamuje, že vlak má zpoždění
Už nikdy neodjedu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)