Zamilovaná
Anotace: 'Proč nespíš?' 'Protože láska mi dala křídla a já musím létat'
Sbírka:
Kolem citů
Poslední dobou
chci plakat
i se smát
pryč utíkat
zároveň na místě stát
Mám divné pocity
otupělou mysl
chci se do tebe zamykat
mozek jak pole porytý
nic nedává smysl
Jsem šťastná
ale v depresi
Tak kdo ten
podivný stav vyřeší?
Jaká vůně slastná
zažene můj hlad?
Kdo mi poradí
proč nemůžu v noci spát?
Je to snad láska
která mi křídla dala?
A já musím létat
v tom beztížném stavu
/dokud nebudeme léhat ve společném vztahu/
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Bíša, Roman.Tycka, Zefi, rezina, Matty09, hašlerka, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)