Štědrý den
Anotace: Krásné svátky vánoční Literáčci :-)))
Už je tu zas ten vánoční čas,
radost a štěstí je kolem nás.
Rolničky na stromku cinkají,
na dárky děti netrpělivě čekají.
Vůně cukroví a atmosféra vánoc,
nás zvláštně a kouzelně ohromí.
Co Ježíšek dnes přinese však nepovím.
Těším se zvlášť na děti,
jak ke stromku s radostí poletí
a s jiskrným úžasem v očích,
se budou dát tušit...jejich splněná přání.
Pohodu v kruhu rodinném,
užíváme si den co den
a přeji ji Vám Všem. :-)))
KW
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: Gudula, Taog, René Vulkán, PANGÁSIUS, Pevya, Bíša, susana načeva, bejbyyyy, hašlerka, Zefi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)