Mír v duši,láska bez podmínek,modlitba v tichu,slunce na kotníku a štěstí,jenž součástí je očí...když se svět roztočí...když snění uším tvým svědčí :-)
08.01.2010 23:08:00 | susana načeva
Hezké přání, také spěchám abych Ti popřála zdravíčka a spokojenosti. Jind.
04.01.2010 00:30:00 | carodejka