Anotace: krásný štědrý večer....
Krásné verše i přání
teď nebe nad námi se sklání
přicházím s přáním hebkým jak sen
tady ho máš...z dlaní mých si ho vem.
Příjemné Vánoce milá přítelkyně.
25.12.2009 19:16:00 | carodejka
Ať i Tebe obklopuje kouzelný vánoční čas a jeho atmosféra vydrží po celý rok :)
25.12.2009 08:56:00 | Lorraine
Dík za vánoční přáníčko, rozbušilo moje srdéčko, hezké svátky, milá básnířko
ST
24.12.2009 22:27:00 | Kars