Šťastné a veselé 2
Anotace: ještě jedno.. původně pro konkrétní osobu, ale proč to nedat k dobru, ne? :-)
píšu píšu přání
přičemž nemám zdání
zda radost udělá
či rozpálí doběla
chci však jenom přát
nejen všem co mám rád
ať zdraví a šťastní jsou
navždy mají lásku svou
tak se tedy směju
divíc tomu jevu
že s rokem sešel se rok
a já jsem pořád stejnej cvok
Štastné a veselé ... :-)
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Matty09, ta co bývala Andělem
Komentáře (1)
Komentujících (1)