24.12.
Jako každý jiný plním
žaludek a nad
zdobeným stromkem
strojím zlaté úsměvy
překvapení
v tomto
čase oslavujícím
pohodu a plánované zázraky
Poslouchám Kryla a při zapálené
svíčce si rovnám záda
nebičován svědomím
nepřemýšlejíc nad Rybou
Piji a ze zdi
tlumočím si výraz opitého barda
namísto Kříže
Snad vydržím protáhnutý
do přístích Vánoc kde
nastanou oslavy naší lásky...
Objetí se nevyhne nikomu
na karnevalovém plese
u vánočního stromku
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, Holis, hašlerka, labuť, zenge, Robert Thomas, Sweet KiWi, Andrea Vatulíková, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)