Dobromil
Anotace: Někdy mívám pocit, jako kdybych měl dál něco šířit.
Sbírka:
Třesky plesky
Díky Bohu
za to jaký jsem
i Díky lidem
v okolí mém
Díky za ty dary
co nosím v sobě
musím je šířit
i v dnešní době
Svým přátelům
nedávám cennosti
tisknu jim do duší
co nejvíc lidskosti
Ze srdce rád
plním jim přání
pak jejich úsměvy
vybírám místo daní
Jen tak mít rád
i to je vzácný dar
a tak vám posílám
hřejivých objetí pár
Přečteno 659x
Tipy 23
Poslední tipující: Haviko, Lioness, susana načeva, Mbonita, labuť, carodejka, hašlerka, Sidonie89, Zpátky, mírně kousavý králík, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)