Lucienne II.
Mezi mořskými útesy
tančíš v čokoládové pěně
šelmičko z Thedasu
bájné země
pohledy tygří
oči tvé tě prozradí
poznám vám tebe
v temném zatmění slunce
kolem mě
žraloci krouží
havrani moře
nikdy více…
slyším v mušlích
Tvé kroky se blíží
písek křupe
v závoji zahalená přicházíš
dvě barvy
ve kterých jsi skrytá
černá jak saze
oranžová jak slunce
čekám, co přijde….
Přečteno 250x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, její alter ego, padající do neznáma, Sýkorka07, LeeF, Holis, kikis, labuť, Laivindia, Lenullinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)