Tak, to se mi krásně četlo a moc a moc líbilo. Jak myšlenkou, tak i stylizací.
18.02.2006 21:04:00 | Jan Urban
Nevím, proč mi tahle připomněla nejvíc, Krylova anděla... snad podobnou hořkostí podaná...
06.12.2005 12:28:00 | Krtica
Kdysi mi jeden moudrý člověk řekl: "Dělej v životě hodně chyb, co nejvíc, ale každou jenom jednou..." V každé "vině" je vlastně schovaný poklad...
Jsem moc ráda, že díky tvému komentíku jsem k tobě mohla zabloudit, nestíhám totiž číst všechno... :o)
05.12.2005 18:44:00 | Cecilka