jednotka
Anotace: .........................A CO JAKO?
kouříte jednotky plynu
a přece tušíte že se pomějete
zase ta špinavá holka
se špatným osudem
tě chytí..
... jenom když se nedíváš
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: Aurelius
Komentáře (1)
Komentujících (1)